DM3, DMM1,TP2, powerups
E1M2, DMM1,TP2, powerups


Pelaajien kommentteja:
R4mp4g3: "dm3:sta sen verran että lastu ja exo sais opetella ampumaan vastustajii enemmän mitä omia.. SAATANA.. nooh siinäpä sitte puumarilla pilistelit menemään, muutenki dm3 meni todella huonosti ja omaa raiva tilaa lisäs vielä whinettävät ruottalaiset. e1m2 meni sitte suurinpiirtein iteltä putkeen eli rööriin joten omalla panoksella nostin meijät voittoon vaikka tässä erässä selvä tappio tulikin :). ja jossei lastu laita niitä ränkkejä näkyville ni mainitsen nyt kuitenkin että mulla oli +28 mömö kurz :)
XoRoHo: "aika rikkonainen pörnäke ku en pelannu varmaan ku sen 15minz yhteensä mutta kyllä meikä aina rämpää kurzimpi on"
LasTu: "Meinaspa jysahtaa PAAAAAAAAA dm3ssa. Tapoin varmaa n+10 omaa. Muutenkin era oli yhta sahlaysta ja eran jalkee alko hurrit sitte viela itkeen etta era uusiksi kun ne pelas 3on4 pari min._HUHO_. No E1M2 oli jo vahan paremaa pelii meilta ja kun N sitte sen onnistu voittaan viimesen sekunnin fragilla nii eikun itkemaan etta 3s era koska nyt on erat 1-1. No me mitaa 3tta aleta pelaa kun frageista ruukataa pelata ja nyt on tassa ilta naurettu ruottin poijjille kun ne on nayttany etta jarki juoksee muissakin pohjoismaissa. Nakataa nyt loppu GG, hurrit tasta muuta tajuu ja itkevat sitte etta ei se ollu GG ;D"